09 March 2007

Med koncertom v Cankarju...

Včasih smučam hit, včasih pa počas je pred časom prepeval Košir...no, pri fotkanju koncertov bi lahko zadevo prevedli nekako v: včasih fotkaš vse, včasih pa mal manj ...tko je bilo tud včeraj, ko smo po klasičnih desetih minutah zapustili dvorano in čakali na drugi del koncerta. Vmes pa smo naredili inventuro opreme v naših torbah in predebatirali vse o sistemu delovanja naramnic na torbah ...

6 comments:

B5 said...

Kaj to pomeni, da koncert ni bil zanimiv, če nisi nobene fotke s koncerta objavil, ali se samo važiš z opremo. Če je vsa ta oprema tvoja - upravičeno :-)

B5

Miro said...

Žal ni vsa oprema moja. Če dobro pogledaš na sliko, boš videl, da smo na njej trije.

Glede koncerta. Tokrat pač ni bilo koncertne fotke, ker se nisem tako odločil, zakaj bi pa morala vsakič bit, a ne bi bilo to malo brezveze? Koncerta nisem spremljal, ker smo po 10. minutah fotografiranja odšli iz dvorane in zunaj počakali na drugi del, med fotkanjem pa se odklopim in bolj malo slišim :)

Anonymous said...

A so vas tete hostese ven nagnale?

Miro said...

takšn je biu red in dogovor, pa tud sedežev ni blo, tam na štengah pa ni lih zaželjeno sedenje v gallusovi -- hostese so ble res prijazne tokrat.

Anonymous said...

miro, cudno da na prvi fotki niste vsi v adamovem perilu, namesto lovorvega lista pa bi sad imeli prekrit s teleobjektivom..

B5 said...

ja, ob Marcedzani styling-u bi bile hostese še bolj prijazne!
B5