09 April 2007

Free fall

Za letošnjo pomlad imam v planu malo free fall klasično padalskega adrenalina. Po možnosti, če se bo dalo tudi s fotkičem, da zadevo podkumentiram še iz druge prespektive. Če bi šel kdo zraven naj se oglasi, več nas bo boljše je :) Za priprave pa sem malo brskal po arhivu fotkic, in tole moram pokazat. Namreč pred kar nekaj leti, ko je bilo v usa še drugače, sem imel priložnost, da sem med letalskim šovom v neki letalski bazi v zrak poletel z ekipo elitnih vojaških padalcev Golden Knights. To so res 1A šov padalci, ki v zraku počnejo celega hudiča. Prav fino je bilo dobro uro krožiti z njimi, med tem ko smo čakali, da se oblaki razkadijo. Vrat ni bilo, na koncu pa so vsi poskakali ven in tisti spodaj so lahko videlo cel show. Žal sem bil zaradi enega padala premalo primoran ostati v letalu, vse do pristanka :) No, je pa nastalo nekaj fotkic, kljub temu, da sem na koncu v žepu kombinezona pozabil nekih 6 filmov, ki sem jih naredil med letom. K sreči, so mi jih prinesli :) (scani so bolj švoh, nastali takoj po dogodivščini, ko je bila tehnika še bolj na psu).





7 comments:

Anonymous said...

Noro.
To je ena stvar, ki bi jo v lajfu rad poskusil, ampak mislim, da me je premalo v hlacah. Bemmu.

Anonymous said...

Si že par let vsakič rečem "letos pa bom zares tudi jaz"...pa je vedno leto prehitro mimo...
Sej vem, vsak izgovor je dober :)

Gregor Krašnja said...

To sem tudi sam že rekel da moram probat v kakem tandemu. Občutek svobode ko padaš.
Enkrat sem se menil z jadralnim padalcem da greva v tandem ,pa je bilo slabo vreme ,tako da od takrat ni bilo še nič.

Unknown said...

Waw Miro! Večkrat morš take fotke.. res so super!

Hjam, more bit noro, ko dol prideš in pa groza, preden skočiš!
Sem probal lani rope jump ( http://www.3delavnica.com/portfolio/Krokar/ - lahko vidš fotke in opis bl spodaj na tej strani) in je blo že tist ˝grozn˝ za po****!

maja said...

joj. jaz bi to takoj ... zihr maš že vse zasedeno. kaj se že ve, kdaj približno bi to blo? je lahko prvič s kom v tandemu? sama mam izkušno sam iz jadralnega. noro, te prav posrka. :)

Anonymous said...

Miro, kje pa planiraš tale podvig?

Lisa said...

Great shots, but I absolutely love the second one!