29 October 2008

Vesna Zornik - Katalena

Katalena played in Cvetličarna. This was simply a wonderfull night and great concert. I have seen them many, many times, but the band keeps suprising me every time i see them. Altough my camera kept sending me the err99 every 5 shots (the only things that helps is to quickly open the battery tray and reset) i managed to get a few "working portraits" of Vesna Zornik, the main vocal and smiling face of Katalena.3 comments:

altered.ego said...

Uf, popolnoma enaka tezava se je pojavila na mojem 400D prejsnji vikend. Vsak peti posnetek oziroma poskus posnetka javi err99. :/ Tudi brez objektiva, gripa in kartice. Kaj je bil vzrok?

Sicer pa odlicne fotke (kot vedno) izvrstne interpretatorke. :)

Foto Rocker said...

Vzrok, kot vedno pri teh napakah, je bil skurjen zaklop...ko zamenjas je ok. Stos je pa v tem, da ne crkne takoj, ampak ga pobira pocasiiiiiii...Canon zal nima stevca da bi videl overall number of posnetkov, zato je vcasih mal tesk predvidet kdaj se bo to zgodilo..

altered.ego said...

Najlepsa hvala za odgovor, Miro! Se mi je zdelo, da bo zaklop. Juhu! :( Jaz imam na 400D nastavljeno na continuous stetje in zadnji posnetek ima zaporedno stevilko 8453. Nic, servis klice.

LP,
Lado