07 July 2007

Pink Pink Pink

Nekje sem prebral mnenje o koncertu. Kratko in jedernato. Pink se je iz hotela pripeljala kar z avtobusom, pred koncertom do nje ni bilo mogoče priti, saj je odpovedala vse intervjuje, srečanja, fotografiranja s feni itd, po koncertu pa so jo, še med igranjem benda na odru, spet odpeljali na avtobus in naprej v Avstrijo na nov koncert. Glede na to, da je na turneji že 17 mesecev in da je imela težave z zdravjem je, kakor smo lahko videli, v treh komadih pod odrom, kar dobro oddelala svoj šiht. Luč je bila super, poziranja veliko, ...




5 comments:

Anonymous said...

dobra je, ni kaj! ;)

maja said...

men je zadnja fotka všeč. :)

Unknown said...

Ma sej sm že pozabil kako zgleda fotkat koncert z dobro lučjo! :( Na Otočcu so jim vsi reflektorji spredaj crknili, tako da je bil samo backlight... Lušne fotke!

Lenkica said...

Hehe...dobro si jo ujel:)

Anonymous said...

itak da je carska!ful huda love her<3pač to je pa zvezda k lahk gre kr tko s koncerta sm velik zvezd je takih pa lahko jo še zmeri pohvalmo da je sploh pršla u tko mejhno državo še posebej zato jo lahk pohvalmo ker je bla bolna pred tem koncertom.je pa super pozitivna nasmejana in ma full kulski stil!!fotke so use ful dobre najbolš je pa tazadna.