06 June 2008

Bon Jovi - Vienna

Seems like June and July are THE months for concerts. Bon Jovi played near Vienna at Magna Rancin horse race track area for 50.000 wet soaked people. As i am posting this at 3am, only few shots for now untill i get them sorted (...and get some sleep) :) Here are a few moments i captured during first two songs ... Enjoy!



8 comments:

Anonymous said...

Sicer se nimam za ne vem kakšno fenico Bon Jovija, ampak po fotkah sodeč, je bilo fantastično.

Anonymous said...

aaa, ta prva je naravnost... boom... da te udari, ko začneš, plus zadnja... res je moralo biti noro + da sem ene vrste fan Bon Jovijev...

dva komada ste imeli na voljo?

Anonymous said...

Darja... fantastično se zdi, ker se na slikah ne vidi kaos na cesti in parkirišču. Od Ljubljane do izvoza z avtoceste za Eibreichdorf (vključno z zastojem v Domžalah) smo vozili toliko časa, kot od izvoza do koncerta (12km) oz. skupaj 9 ur. Na srečo smo parkirali ob glavni cesti in se odpravili zadnje 3km peš, ker je bilo na parkirišču...no comment. No, imeli smo to srečo, da smo ob začetku prve pesmi bili vsaj že zunaj prizorišča in smo noter prišli sredi drugega komada. Koncert je bil v redu, samo lahko bi igrali dlje kot 2 uri, vsaj za tiste, ki so šele prihajali, ko je šel koncert že proti koncu. Samo dve pesmi v dodatku je bilo premalo. No ja, vsaj vreme je zdržalo. Nazajgrede smo imeli srečo, da smo parkirali kjer smo, ker so zadnji avtomobili uspeli priti s parkirišča šele ob 5ih zjutraj (6 ur po koncertu). V glavnem dobijo BJ eno štirko za koncert, organizatorji pa -2 (samo zato, da ne bi slučajno ponavljali :)

Miro said...

@darja - meni je bil koncert kar dober, z izjemo pranja dežja, presenečen pa sem bil, da so odigrali dve priredi.

@jure - jup, samo dva komada smo ga slikali, v prvem je bil s kitaro, v drugem brez...zadnja je nastala, ko so nas že ven pošiljali..tik preden je ugasnila luč po koncu komada, dejansko je odložil mikrofon.

@anonymous - jaz sem spokal ven takoj po koncu rednega dela..torej dve pesmi pred koncem. Avto sem imel cisto zraven, na travniku,. in lkjub temu sem rabil ven kaksno pol ure. Si pa predstavljam, da je po tisti ozki cestici moral biti res pravi kaos, da se je kaj premaknilo. Kar se tega tiče res ni bilo najbolje organizirano...je bilo le na hipodromu, kjer najbrz ne pricakujejo taksne kolicine ljudi.

Anonymous said...

Super, komaj čakam nadaljevanje!!! Mi smo bili v Munchenu in je bilo fenomenalno. Skor 3 ure rockanja.

Anonymous said...

Dva dragocena komada brez dežja. :D In dva dragocena komada, ki sva ju slišala že izven prizorišča, ker sva bežala pred to gužvo. :D Jao jao, ko zdaj to berem, si ne predstavljam, da bi moral tam čakat do petih zjutraj....

Unknown said...

Meni je bil koncert v redu...ampak k Avstrijcem pa ne grem več....publika tko ko na hokejskih tekmah, brez energije; ni čudno da je bil koncert občutno krajši kot v Munchnu. Drugače pa že dolgo nisem videl banda ki bi tako užival na odru Bon Jovi 10ka, publika na popravce... :-)

PictCanTalk said...

I like the last pict, when Richie play his solo.